Transitar

Transitar

Orientar-se en un món canviant
Exposició 22-27.01.2019

Claustre Max Cahner

Horari: de dimarts a dissabte de 11h a 20h, i diumenge de 11h a 19h

Visites comentades: dimarts i divendres a les 17h i les 19h., dimecres, dijous i dissabte a les 11h, 13h, 17h i 19h. i diumenge a les 11h, 13h i 17h.

L’exposició TRANSITAR, orientar-se en un món canviant, ofereix una mirada de l’orientació, més enllà de les transicions dins del sistema educatiu, dels centres i dels horaris lectius. Una visió holística de l’educació a temps complet, que afecta a totes les persones al llarg de la vida.

L’exposició situa al visitant entorn a les competències d’orientació que s’han adquirir avui en dia. El full de sala és un mapa que inclou propostes d’activitats que ens permeten comprendre l’exposició, per anar més enllà de la visita tradicional.

Als espais laterals del claustre es poden veure els resultats de les dinàmiques que es van dur a terme en la fase processual prèvia als municipis de Centelles, Vilafranca del Penedès, Badia del Vallès i Sant Vicenç dels Horts, i també en dos dels laboratoris que s’han dut a terme posteriorment a Barcelona i a Granollers.

activitat 1 INAUGURACIÓ-606x366

Organitza

Gerència de Serveis d’Educació. Diputació de Barcelona

 

Produeix

Àrea de Cultura, Educació i Esports. Diputació de Barcelona

 

Marca DB DO positiu quadrat  

 

logotip