Molt més que bars

Taula rodona a partir de la pel·lícula "Noche de vino tinto" de J. M. Nunes (1966) 19.07.2016 / 21h

Koitton Club
Rossend Arús, 9, 08014 Barcelona

Taller de Ficció, en el marc del project Interfícies, presenta "Molt més que bars".

La pel·lícula de J.M. Nunes ofereix un valuós document del Raval dels anys 60 i de tota una sèrie de bodegues i bars de la Barcelona pre-Olímpiaca que ja no existeixen. De tota manera, hi ha bars a la ciutat que encara mantenen forts vincles comunitaris i han creat models de sostenibilitat més enllà del diner fàcil que ofereix la híper-turistificació. Des d’un dels barris que més transformacions recents ha patit, qui podria aprendre de la experiència històrica de certs bars per a la construcció de comunitats estables?

En aquesta trobada, es presentarà una mostra de materials de la investigació que Taller de Ficció està duent a terme amb representants d’aquests espais i entitats.

 

  

 

Activitat proposada per Interfícies en el marc de l'exposició “Nunes. Més enllà del temps”, comissariada per Joan M. Minguet i dedicada a l’escriptor i cineasta d’origen portuguès José María Nunes, el qual va retratar Barcelona en molts dels seus films. L’exposició es podrà veure a l’Arts Santa Mònica del 14 de juliol al 2 d’octubre de 2016.