MAZONI

Mazoni

31 días componiendo
Residencia 01 - 31.03.2015 Espai residència

Popcèntric té com a músic resident el bisbalenc Jaume Pla ‘Mazoni’ que durant el mes de març presenta el projecte ‘31 dies: component’, dedicat a la creació de cançons per a un disc.
 
Cada dimarts, 10, 17 i 24 de març / 21h
presentació del seu ‘work in progress’
Espai de residència / amb invitació
 
31 de març / 21h
Concert final
per celebrar d’aquesta manera el cinquè aniversari del projecte ‘30 dies – 30 concerts’ i el desè aniversari del seu primer disc en català, Esgarrapada.
Claustre / entrada lliure. aforament limitatAra fa just cinc anys, el març de 2010, Mazoni va dur a terme una gira de 31 dies consecutius que el van portar a tocar arreu del territori català i també va incloure escapades a Holanda i França.

La gira dels 31 dies va ser un èxit en tots els sentits: públic, crítica, ressò mediàtic... Va tenir com a conseqüències tangibles l'enregistrament d'un disc en directe (13:31, Bankrobber, 2010). Però sobertot, l'experiència vital per l'artista de tocar cad nit ininterrompudament davant del públic.

En motiu del cinquè aniversari d'aquesta fita, Mazoni es proposa una nova aventura. En contraposició a l'experiència de tocar cada nit en un lloc diferent, aquest cop la idea central del nou projecte és la reclusió artística vinculada al procés creatiu. Això si: mantenint la xifra màgica dels 31 dies.

La nova aventura del cicle "31 dies" té com a objectiu principal apropar la música al terreny de l'art conceptual i fer-nos testimonis d'allò que sempre hem volgut saber sobre el mètode de composició d'una obra d'art, en aquest cas musical. Una obra dins d'una obra. La visualització ininterrompuda d'una creació.

 

  • Mazoni

    Concierto 31.03.2015 / 21:00 h