Influència sobre l'escena local

Ràdio Nativa amb motiu de Brian Eno
Programa de ràdio 28.06.2017 / 19h - 20h

Sala d'actes

Dins del cicle Sonoritats, començat l'any passat amb Radio Nativa, i en col·laboració amb el programa d'activitats de l'exposició Lightforms / Soundforms, es portaran a terme tres programes de ràdio que comptaran amb convidats músics, experts i creadors, i tractaran sobre tres temes relacionats amb la mostra: el llegat de Brian Eno en el context de Barcelona, la música i la tecnologia, i temàtiques socials relacionades amb la musica actuals.

 

Ràdio Nativa amb motiu de Brian Eno:
Influència sobre l'escena local
Condueix Jordi Oliveras

 

Brian Eno. Lightforms / Soundforms presenta una selecció dels seus treballs recents com a artista i com a músic, acompanyats d'una mostra de les notes, esquemes i dibuixos de què s'ha servit per articular les seves idees al respecte i exposar-les. Eno es va formar a la universitat com a artista visual, va iniciar una carrera com a músic i productor i, tot seguit, es va interessar per traslladar al seu camp de procedència les eines conceptuals i els procediments propis de la música. Desplaçant-se àgilment i contínua entre l'art, la música i l'escriptura, ha desenvolupat al llarg dels anys una manera de fer singular: el moviment de la pintura, l'alentiment de la música i una relació lúdica i emancipadora amb la tecnologia. Eno posa a prova aquesta manera de fer, la treballa i la perfila, sobre tres materials difícilment equiparables: la llum, el so i la paraula.

Aquesta és l'exposició més completa realitzada fins ara arreu del món sobre el treball de Brian Eno. La peça de nova creació New Space Music ha estat concebuda específicament pel claustre Max Cahner d'Arts Santa Mònica.

 

 

Activitat en col·laboració amb Interfícies. Programa d'Educació i Mediació d'Arts Santa Mònica.