Activitats educatives Silenci/s

Per a grups

 

Dates i horaris: a partir del dia 22.05 i fins al 08.07 del 2018. De dimarts a divendres a partir de les 10h i fins a les 19h, dissabtes a partir de les 11h i fins a les 14h.

Les activitats educatives estan adreçades a grups classe d’escoles i instituts (recomanades per a tots els nivells d’educació infantil, primària i secundària, batxillerat), col·lectius i associacions d’infants i de joves, grups familiars i associacions de pares i mares.

S’ofereix al professorat o responsables l’opció de conèixer prèviament l’exposició i la visita comentada per així adaptar-la al grup.

 

L’activitat s’inicia amb la visita comentada a l’exposició SILENCI/S. Aquesta visita té com a objectiu que els infants i els joves es familiaritzin amb l’art contemporani i donar-los més eines per gaudir d’aquestes propostes culturals i fomentar la seva mirada crítica.

Itinerari 1: Sons de paper (20 min)
Entrarem i sortirem de l’edifici de l’Arts Santa Mònica per notar el silenci, en primera persona. Ens permetem uns moments de quietud per escoltar. Hi ha silenci? Què podem sentir?

Itinerari 2: La Maleta del Buit (40 min)
El buit, que associem al silenci, se’ns manifesta com una possibilitat d’omplir, d’ocupar, de fer i d’actuar. En el buit hi ha l’espai fèrtil i necessari per a la creació, del buit al ple. La maleta és un kit amb materials didàctics i pedagògics per tal de fomentar la creativitat dels participants.

Durada total: La durada és aproximada i pot adaptar-se a les necessitats del grup.
Itinerari 1: 60 min aprox. (Visita + Activitat educativa 1)
Itinerari 2: 90 min aprox. (Visita + Activitat educativa 2)

Descarrega't el document informatiu