Visites Hack: Ambient now!

Visita musicada 17.06.2017 / 19h

Nivell 0

Una proposta de Comusitària en relació amb el treball de Brian Eno en la que s’explorarà en directe la producció experimental d’ambients sonors i espaial de caràcter immersiu.

Visites Hack és un cicle experimental d’aproximacions a l’Arts Santa Mònica i/o als seus continguts a partir de formats artístics. Els diferents creadors, artistes i col·lectius convidats, mitjançant metodologies i pràctiques artístiques interdisciplinàries (arts en viu, arts visuals, música, performances, etc.), proposen unes experiències de relació amb el centre d’art que va més enllà de la idea de vista guiada.

Prenent com a punt de partida l’exposició LightForms / Soundforms, en aquesta Visita Hack Comusitària presenta una instal·lació sonora viva que, com Brian Eno, crea atmosferes experimentals, paletes musicals i textures gestuals des de l'escolta, el moviment i la improvisació. A partir de la intervenció d'un quartet de corda, una ballarina i un soundpainter, es posarà en diàleg l'obra de l'artista i el mateix públic assistent per crear un ambient creatiu basat en l'ara.

Hi participaran Noemí Rubio i Laia Serra, violins; Diana Franov, viola; Núria Puigbò, violoncel. Lucia Bretos, ballarina. Ferran Badal, soundpainter.

Comusitària és una plataforma de treball i investigació basada en el paradigma del Desenvolupament Cultural Comunitari que connecta i amplifica les pràctiques artístiques assentades en entorns educatius i/o socials. Treballa des de l’accés i participació cultural, el treball amb col·lectius i contextos vulnerables, i el desenvolupament personal així com l'empoderament de grups i equips de treball.

Interfícies és el projecte de mediació de l'Arts Santa Mònica que desenvolupa iniciatives sobre educació, cultura i ciutadania en relació amb els diversos continguts que es produeixen a Arts Santa Mònica.