Mossegar la llum

En matèria
Club de lectura 21.06.2017 / 17:30h - 19:30h

Sala Star Trek

Amb un objecte que parla els nostres idiomes és més fàcil interactuar-hi, un objecte que relata, expressa i diu però que també, com totes les altres coses, vibra, reacciona i conté memòria. Un club de lectura per posar-nos en contacte amb cel·lulosa i tinta, llegir-la, olorar-la, palpar-la, parlar-hi i dubtar-hi de coses, de cossos, de materials, textures i objectes, imaginats o no, per traçar el rastre d’un objecte dins d’un altre i com aquests componen un pensament especulatiu conscient i inconscient entre les mans, el que les acompanya, els llibres i l’imaginari.

Proposem des del cicle “the more we know about them, the stranger they become” comissariat per Sonia Fernández Pan i dins del projecte de mediació conduit per Ariadna Parreu, un club de lectura per poder entendre les coses des de les coses: papers, fotocòpies, llibres i berenar per comunicar-nos amb i a través dels objectes possibles, els objectes tangibles i els cossos trobats.

Un dimecres al mes, en una petita sala amb una taula de vidre d’estil futurista-clàssic plantegem un tema per a tractar l’objecte: des de l’apropament, el pensament, la invenció, la suposició i la decisió. Un procés per entendre les coses.

1a sessió – 24 de maig. En contacte

2a sessió – 21 de juny. En matèria

3a sessió – 12 de juliol.  L’objecte en la ciència-ficció

4a sessió – 20 de setembre. El drap de Gombrowicz  

5a sessió – 25 d’octubre. Draps com llibres

 

Activitat en el marc del cicle expositiu The more we know about them, the stranger they become.