Lychee Talks: Què és una bona pel·lícula?

Xerrades 19.09.2018 / 18'30h - 20'30h

Claustre Max Cahner

Un esdeveniment que consisteix en dues xerrades impartides per dos ponents respectivament amb una ronda de preguntes del públic.

Lychee Talks, formant part del Lychee International Film Festival, consisteix en una sèrie de xerrades impartides per cineastes i professionals de la indústria, que reflexionen sobre la seva experiència en el món del cinema.

Els ponents de la primera edició van ser el cineasta Xu Haofeng, l'actor Wang Hongwei, i la directora Isabel Coixet.

Per a la segona edició, comptarem amb la presència de la productora Feng Xun (coproductora de Wolf Warrior 2, la pel·lícula xinesa més taquillera de la història), Gao Yitian, co-fundador del Bingchi Lab, sel·lecciona a joves cineastes de Xina per promocionar-los a nivell internacional, i Javier Angulo, director de la SEMINCI (Setmana Internacional de Cinema de Valladolid). Els ponents explicaran els seus criteris per identificar bones pel·lícules tant per la inversió com per a l'exposició en un festival de cinema. Es tractarà d'unes reflexions interessants sobre l'equilibri entre la part artística i la  comercial, el gust dels crítics i la reacció del públic. També ens revelaran els secrets darrere l'èxit d'una bona pel·lícula. A través de les seves xerrades, coneixerem quines fórmules converteixen una pel·lícula en un èxit a taquilla a nivell global i quins són els factors que varien segons el context sociocultural.

Després de les xerrades dels ponents, el públic podrà plantejar preguntes.

Esdeveniment amb traducció simultània.

Feng Xun-web
Feng Xun

Javier Angulo
Javier Angulo

Gao Yitian
Gao Yitian 

 

Logo Slumber

 

 Logo Lychee Festival

Logo ACCE

Organitza

Asociación de Cine de China y España

Slumber Film Production & Service

Arts Santa Mònica

 

Produeix

Lychee International Film Festival