FESTIVAL (H)ORIGINAL

Clausura de l'exposició Generació (H)original
Concert 24.09.2017 / 19h - 21h

Terrassa

Des de la terrassa del Centre Arts Santa Mònica, se sentirà la veu més musical, gamberra i experimental de la poesia catalana. Amb les  actuacions de:

- IVETTE NADAL - cantautora i poeta.

- BARBA CORSINI - el nou projecte del poeta Eduard Escoffet i el músic Pope, un projecte d’exploració de la veu i l’electrònica a mig camí entre l’spoken word i la improvisació.

- PENTINA'T LULA - és un grup de Rrrrriot Ladies format per les germanes Anna i Laia Pantinat i Lula Thomas. El punt de partida és la música garage dels 60 i la New Wave dels 80, passada per l’actitud de les primeres punks.

- JANSKY - Amb la idea de portar la poesia a les pistes de ball i l'electrònica a les biblioteques, Jansky creen un subgènere propi: l'electrovers, una mescla de beats orgànics, improvisació jazzística i experimentació musico-literària.

Un concert que clausura l'exposició fotogràfica GENERACIÓ (H)ORIGINAL de Marta Huertas i Dídac Rocher, un retrat coral d'una generació de poetes que en l'etapa dels 15 anys de vida ha convulsionat el panorama poètic català, des de l'obrador de recitadors i poetes que es troba a l'antic bar Horiginal de Barcelona (avui La Rubia).

 

https://www.youtube.com/watch?v=3ZlJVj4MkSQ

https://www.youtube.com/watch?v=meG9R62pcQo

https://vimeo.com/125098334

https://www.youtube.com/watch?v=SLRWWr-zvW8