XXIV SALÓ DEL MANGA DE BARCELONA

Saló dedicat al manga, l’animació i la cultura japonesa
Roda de premsa 12.07.2018 / 12h

Sala d’actes

El XXIV Saló del Manga de Barcelona se celebrarà del dijous 1 al diumenge 4 de novembre de 2018 en el recinte de Fira Barcelona Montjuïc. El certamen ocuparà el Palau 1, les dues plantes del Palau 2, el Palau 3.1, el Palau 4, el Palau 5 i la Plaça Univers on estarà ubicat el gran escenari cobert. El Saló del Manga tindrà en aquesta edició un total de 75.000 metres quadrats.

El Saló comptarà amb la participació de més de 200 expositors entre editors, llibreters, autors, distribuïdores d’anime i empreses de marxandatge.

El programa d’activitats del Saló del Manga de Barcelona inclou exposicions, tallers de manga, anime i cosplay, espai de videojocs, sales de conferències i de projeccions i un gran escenari on tindran lloc actuacions musicals i concursos de Cosplay que reuneixen a gran nombre de públic. A més, el certamen comptarà amb un gran espai anomenat Japan Experience, en el que se celebraran activitats relacionades amb la cultura japonesa tradicional i actual. La gastronomia japonesa tindrà un lloc destacat en el Saló amb tallers de cuina japonesa i nombrosos restaurants.

Organitza i produeix

Federació d’Institucions Professionals del Còmic (FICOMIC)