Premis Junceda 2017

Acte de lliurament de premis 18.05.2017 / 19h

Claustre Max Cahner

Premis d’il·lustració organitzats per l’Associació Professional d’il·lustradors de Catalunya (APIC) amb la finalitat de donar reconeixement a la tasca dels professionals relacionats amb el món de la il·lustració. Per això, l’any 2003 es van crear els Premis Junceda, uns guardons que premien totes les àrees de la il·lustració.

Fins el moment, ja s’han celebrat més d’una desena d’edicions d’aquest premi. No hi ha cap altre guardó a Catalunya, ni a l’estat espanyol, que atorgui uns premis d’aquestes característiques que cobreixen totes les àrees de la il·lustració.

L’objectiu dels guardons és premiar i donar a conèixer la disciplina de la il·lustració en totes les seves àrees d’aplicació.

La difusió d’aquests guardons afavoreix el coneixement de la il·lustració al gran públic, ja que tant des del punt de vista tradicional com aplicada a les noves tecnologies, la il·lustració ocupa un espai important a les nostres vides.

Els guardons recullen una selecció de les obres publicades durant l’any anterior al que es lliura el premi i s’estableixen diverses categories. Una d’elles reconeix el mèrit professional i no necessàriament es lliura a un il·lustrador, sinó a algú que hagi destacat per la seva contribució, dins l’àmbit que sigui, a la il·lustració.

 

Enllaços d’interès

http://www.premisjunceda.cat/

http://www.apic.es

Organitza

Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya (APIC)

 

Produeix

Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya (APIC)

 

Col·labora

Arts Santa Mònica