Movistar 360 – BCN Virtual Reality Fest (BCN360VRFEST)

Primer festival de cinema de realitat virtual d’Espanya
Festival, conferències i zona expositiva 24-25.02.2017

Claustre Max Cahner i Sala d’actes

Movistar 360 - BCN Virtual Reality Fest és el primer festival de cinema de realitat virtual realitzat a Espanya, on es premiarà la qualitat i innovació dels curtmetratges de VR nacionals i internacionals.

El festival s'estructura al voltant de quatre àrees: secció oficial, sessions especials, workshops i taules rodones.

Hi haurà un espai dedicat a les experiències immersives per veure les pel·lícules seleccionades en competició i per a les sessions especials en què els espectadors seran convidats a formar grups petits per viure l'experiència simultàniament.

Els workshops donaran lloc a un espai on els assistents aprendran el funcionament tècnic de la realitat virtual creant el seu propi contingut de la mà de grans professionals convidats del sector.

I, finalment, es programaran taules rodones on professionals i especialistes de VR discutiran amb el públic les implicacions tècniques i econòmiques de l'aparició d'aquest nou llenguatge, els seus nous usos, els problemes en termes de narrativa cinematogràfica i les aplicacions més recents.

La realitat virtual triomfa al món dels videojocs i de les apps però ara ha arribat el moment de marcar tendència en el cinema.

El certamen està organitzat per Paramotion Films, empresa organitzadora del 3D Wire, el mercat professional més important d'animació, videojocs i new media que se celebra a Espanya i un dels més importants a nivell europeu; i per l'Associació Mecal que organitza el Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona.

Dossier del festival

 

 

  

  

https://www.facebook.com/360VRfest/
https://twitter.com/360VRfest
Instagram: @360vrfest

Produeix
Paramotion Films i Associació Mecal

Patrocina
Movistar Artsy

Contributors