Miopia augmentada

Miopia augmentada

Programa de formació experimental 20-23.09.2016 / 15:30h - 21h

Espai Residència

Quatre jornades intensives per activar una aproximació polièdrica a les pràctiques artístiques contemporànies. L’equip comissarial de Segueixi els rastres com si fos miop proposa un seguit de línies d’acció i de reflexió per tractar a través d’aquestes alguns dels aspectes més rellevants de la pràctica artística actual.

Un gran nombre de col·laboradors permetrà desplegar aproximacions teòriques i pràctiques per mitjà de les quals es podran generar debats i desmuntar alguns llocs comuns: Efrén Álvarez, Martí Anson, Cristian Añó / Sinapsis, Alex Brahim, Paco Chanivet, Pilar Cruz, Laia Estruch, Antonio Gagliano, Àlex Gifreu, Elisabet Roselló, Judit Vidiella / Col·lectivaccions.

Miopia augmentada és un programa de formació impulsat per Sala d’Art Jove i Arts Santa Mònica, que va adreçat a tots aquells estudiants, productors i persones interessades que vulguin experimentar amb noves perspectives per al desenvolupament del treball en art, comissariat, educació i altres modes de mediació cultural.

 

Activitat en el marc de l'exposició Segueixi els rastres com si fos miop

Organitza

Sala d’Art Jove i Arts Santa Mònica

Contributors