Lykt · Yolanda Uriz + Ferran Fages + Lali Barrière

Cicle OUT.SIDE
Concert 24.03.2018 / 12h i 19h | 25.03.2018 / 12h

Espai Balcó

Els dies 24 i 25 de març, l’Arts Santa Mònica acollirà Lykt, el nou projecte del OUT.SIDE, cicle de concerts de músiques inusuals a diversos centres d’art contemporani de Catalunya.

Lykt és una composició per a oïda, vista i olfacte. Un triangle sensorial on els tres sentits són conduïts cap a una experiència immersiva íntima on cada sentit és afectat per la suma dels altres a partir d'una aproximació minimalista, fràgil i inestable dels elements: llum, vibració i partícules en suspensió.

El projecte representa un punt de trobada de tres artistes compromesos, en el seu mitjà, amb les pràctiques més experimentals i arriscades. La col·lisió de les seves trajectòries artístiques individuals ha donat lloc a un treball coral, arriscat i singular on la suma dels elements crea un nou espai experiencial.

Lali Barrière, visuals

Ferran Fages, so

Yolanda Uriz, olors

cartell-Outside

 

Resum del programa

Lykt · Yolanda Uriz + Ferran Fages + Lali Barrière

Lykt és una proposta singular que aplega diverses disciplines artístiques. Les sessions, d'aforament molt limitat, submergiran els espectadors en una experiència sonora, visual i olfactiva. Els espectadors assistiran amb els ulls tapats amb una tela blanca, que només permet distingir colors. Durant el concert, s'aniran succeint diferents olors, tonalitats cromàtiques i sons estàtics creant una experiència única per als assistents. Les places són molt limitades. Per participar-hi caldrà fer una reserva al correu electrònic info@cicleoutside.com

24 març · 12 h  Arts Santa Mònica (Espai Balcó), Barcelona

24 març · 19 h  Arts Santa Mònica (Espai Balcó), Barcelona

25 març · 12 h  Arts Santa Mònica (Espai Balcó), Barcelona

14 abril · 12 h  Lo Pati | Centre d’Art - Terres de l’Ebre, Amposta

14 abril · 19 h  Lo Pati | Centre d’Art - Terres de l’Ebre, Amposta

www.yolandauriz.info 

www.ferranfages.net 

www.lalibarriere.net 

 

 

Za! + EMMCA · [taller + concert pedagògic]

Za! és un duo català de música que realitzen concerts mitjançant la improvisació dirigida amb signes visuals. A l’OUT.SIDE 2018 realitzaran un taller a l’Escola Municipal de Música - Centre de les Arts de L'Hospitalet on treballaran amb els estudiants el seu particular sistema de signes que els permet improvisar col·lectivament. El concert final del taller serà obert al públic i presentarà a l’audiència els sorprenents resultats dels tallers.

20 octubre · 19 h Centre d’Art Tecla Sala, L’Hospitalet de Llobregat

Concert en col·laboració amb l’Escola Municipal de Música - Centre de les Arts de L'Hospitalet de Llobregat

www.losza.com 

 

The so called laws of nature · Frames Percussion

Frames percussion proposa un programa al voltant de l'estètica post-minimalista basat en la monumental obra The so-called laws of nature de David Lang. La peça -que pren el títol de la famosa cita de Wittgenstein- recorre durant els seus tres moviments els diferents espais del centre d’Art La Panera. El programa es completa amb la peça Observations de Tristan Perich per a cròtals i un dispositiu electrònic que realitzarà música d’1 bit, el més elemental sistema musical digital.

27 octubre · 19 h Centre d’Art la Panera, Lleida

www.framespercussion.com 

 

SYNTHS · Keith Fullerton Whitmann + Thomas Ankersmit + Thomas Lehn

El cicle OUT.SIDE i les Sampler Sèries presenten el programa SYNTHS, un triple concert amb tres de les figures més importants del panorama internacional de la música realitzada amb sintetitzadors modulars. SYNTH consistirà en diverses sessions de música electrònica realitzada completament en viu, que mostraran la cara més avançada del gènere.

3 novembre · 19 h Fàbrica de Creació Fabra i Coats, Barcelona

Concert en col·laboració amb les Sampler Sèries de L’Auditori de Barcelona

www.keithfullertonwhitmann.com 

www.thomasankersmit.net 

www.thomaslehn.com 

 

Patterns in a Chromatic Field · Duo Erica Wise i Lluïsa Espigolé

El compositor novayorqués Morton Feldman és una fita regular del cicle OUT.SIDE. La seva música segueix, dècades després, provocant una inevitable perplexitat. Patterns in a Chromatic Field, escrita el 1981, d’una hora i trenta minuts de durada, serà interpretada per dues de les intèrprets més actives del territori català de les noves músiques, la pianista Lluïsa Espigolé i la violoncel·lista Erica Wise.

24 novembre · 20 h Centre d’Art Tecla Sala, L’Hospitalet de Llobregat

www.lluisaespigole.com 

www.ensemblefunktion.com 

Organitzen
Arts Santa Mònica
Centre d’Art Tecla Sala de L'Hospitalet
Lo Pati | Centre d’Art - Terres de l’Ebre, Amposta
Centre d’Art la Panera, Lleida

Contributors