Fun Fan Fest

Projecte convidat a ArtsLibris
Festival 21-23.04.2017

Nivell 1

Fun Fan Fest és un festival, una plataforma de recerca i un observatori de projectes centrat en creatius i col·lectius locals i internacionals que es vinculen a l'edició independent mitjançant el so i la imatge gràfica. La seva manera de treballar, basada en la cultura de proximitat, prioritza la creació emergent. Partint de la pluridisciplinarietat i la convivència de contextos, estableix ponts internacionals per a l'enriquiment i el coneixement local, tot apostant per un públic participatiu. Fun Fan Fest és un projecte produït per Ana Manaia i Irma Marco des de la plataforma TOOL_Eines per la Cultura. La presència de Fun Fan Fest com a projecte convidat a ArtsLibris confluirà en una trobada de col·lectius i artistes vinculats a l'edició independent a través de la mostra de material editorial, de la instal·lació artística o del work in progress entre d’altres.

Exposició Hybrid Matter
Comissariada per Ana Manaia i Irma Marco

Exposició del treball de vuit artistes i col·lectius amb una praxi que, a més d'estar vinculada a l'edició independent, s'expandeix a l'àmbit de les arts plàstiques i el so. Els artistes Acaso Hubo Búhos Acá, Arnau Sala, Diego Paonessa, Edu Comelles, Javi Álvarez, Lolo & Sosaku, Plom, Winebox Press i Marc O’Callaghan donen forma a aquesta mostra que recull publicacions en disc de vinil, instal·lacions de vídeo, escultures en moviment i performance. Hybrid Matter palesa els nexes entre els diferents àmbits des d'una perspectiva multidisciplinària amb la necessitat de fer saltar, de manera exponencial, creativitats paral·leles i innovadores.

 

Activitats:

Work in progress
Instal·lació gràfica i sonora realitzada a temps real durant els tres dies de celebració de la fira, Regula ab servos Libris, de Marc O’Callaghan

Concerts
Dissabte 22.04.2017, 20:00h: sessió inaugural de Dublab.es  (Barcelona), Espai Balcó/Terrassa
Diumenge 23.04.2017, 20:00h: concert performance de Lolo & Sosaku (Japó/Argentina), Nivell 1

Tallers

Preu dels tallers: 5 €, aforament limitat
Inscripcions prèvies a tallers.fff@gmail.com

1, 2, 3 conta-me’l al revés
Un llibre es pot recórrer com si es tractés d'un camí on es poden crear i moure els personatges i l'acció. Cadascun dels participants donarà forma al seu propi llibre, obrint portes, tallant boscos i descobrint secrets amagats a les seves pàgines. Crearem un llibre per jugar i explicar-ho.
Horari: dissabte 22.04.2017, 18:00h
Durada: 2h

Zig zag – tris tras
Zigzaguear fins a endinsar-nos a l'interior d'un llibre. Un taller per als més menuts, en què podran explorar les possibilitats de la imatge en el context d'un llibre.
Horaris: diumenge 23.04.2017, 12:00h i 17:00h
Durada: 1h

 

Taller especialitzat
A càrrec d’Eli Gras

Taller de llibre-objecte sonor
Creació d'un petit i original llibre-objecte que a més de contenir un text il·lustrat serà capaç d'emetre sons, utilitzant com a base capses de llumins entre altres elements simples, i donant-hi, és clar, el nostre toc personal.
Horaris: divendres 21.04.2017, 17:00h; i dissabte 22 d'abril, 12:00h
Durada: 1h 30'

Taller participatiu
A càrrec de Fluorescer

Sshhht! Què?
Mitjançant el repartiment de rols per a un equip de treball molt especial, muntarem una edició in situ a partir de l'escolta amb walkie talkies i mòbils.
Horari: diumenge 23.04.2017, 13:00 h
Durada: 2h

Organitza: Raiña Lupa

Amb el suport: Departament de Cultura

Col·labora: Ajuntament de Barcelona

Patrocina: Fundació Banc de Sabadell

Contributors