Follow the leader

Companyia XeviXaviXou
Espectacle musical 20.05.2017 / 19h, 20:30h, 22h i 23:30h

Claustre Max Cahner

Adaptació especial per la Nit dels Museus 2017

 

Espectacle en clau d’humor que combina dansa i teatre per retre un homenatge als grans músics i als seus fans i que convida als espectadors a reflexionar sobre el fenomen de la fama a l’escena musical. Un poti-poti musical que recorre tota mena d’estils i gèneres vist des d'una perspectiva contemporània.

Follow the leader és el segon espectacle de la companyia XeviXaviXou que es va estrenar dins la programació del Festival Sismògraf16 al Teatre Principal d'Olot. L´espectacle està estructurat en dues parts, una primera part al carrer davant l´edifici d’Arts Santa Mònica fent una acció performàtica des del carrer amb l´objectiu d’animar al públic a participar i convidar-lo a veure l’espectacle. La segona part, al claustre, inclou un seguit d´esquetxos amb temàtiques relacionades al fenomen fan:

  • El megaconcert d’estadi olímpic esbudellat i mostrat en totes les seves fases: des del moment de l’acampada de rigor davant del recinte fins a la comunió mística pròpiament dita dins del recinte musical.
  • Homenatge a Elvis  Presley, el Rei del Rock,  que va revolucionar el món de la música cap a la dècada dels 50 i se’l considera el precursor d’un dels principals fenòmens socials que la música ha aportat a la cultura de masses: el fenomen fan.
  • L´estupidesa dels concursos musicals i els seus jurats hiperbòlics. 
  • Coreografies emblemàtiques dels himnes no oficials de moltes generacions

Durada: 20’
Horaris: 19h, 20.30h, 22h i 23.30h.

XeviXaviXou 

La companyia, formada per Xavi Estrada i Xevi Dorca, es caracteritza per fer de les seves creacions una mescla de dansa i teatre físic. Fan un tipus d 'espectacles on la utilització del moviment coreogràfic i l'humor són la base per la recerca d'un material escènic que els hi dóna un segell singular. Un llenguatge que barreja estils sense complexos, àgil, divertit, que pretén entretenir, fer riure i  també reflexionar sobre els diferents conceptes que apareixen en les seves creacions.

Creació i Coreografia Xevi Dorca i Xavi Estrada
Interpretació Dani Corrales i Xevi Dorca
Edició de So Xevi Dorca i Xavi Estrada
Disseny de Vestuari Carles Soler, Xevi Dorca i Xavi Estrada
Disseny de Llums Sergi Calonge
Direcció Tècnica Sergi Calonge
Producció XeviXaviXou
Coproducció Festival Sismògraf
Management Tinglado d’Arts Escèniques