Doppelgänger

Doppelgänger

Exposició 05.10.2017 - 12.11.2017

Espai Balcó

Exposició d'obres produïdes durant les residències artístiques a Baden-Württemberg i Catalunya (2015-2016)

La beca Baden-Württemberg/Catalunya és el fruit d'una iniciativa del Goethe-Institut Barcelona en col·laboració amb Hangar, Centre d'Arts Santa Mònica, la Württembergischer Kunstverein Stuttgart i la Kunststiftung Stuttgart. El programa, que pretén recolzar el desenvolupament de treballs artístics vinculats als contextos de cadascun dels centres i institucions participants, fomentar l'intercanvi interregional entre creadors de Baden-Württemberg i Catalunya i possibilitar experiències de diàleg entre dues comunitats artístiques i els seus respectius col·lectius socials, rep el suport del Ministeri de Ciències, Investigació i Art del Land Baden-Württemberg i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
 
El 5 d'octubre 2017, a les 19h, tindrà lloc la inauguració de Doppelgänger al Centre d´Arts Santa Mònica. La paraula Doppelgänger prové dels vocables alemanys per a "doble" i "caminant", en el sentit d'un doble que camina al costat de nosaltres. A més de la presentació dels projectes dels participants, es presentarà el programa d'intercanvi artístic Baden Württemberg i Catalunya.Fins el 12 de novembre estaran exposats els treballs artístics dels participants: Alán Carrasco, Bea Stach, Diego Paonessa, Mario Santamaría, Oskar Klinkhammer, Stephan Köperl, Susanne Kudielka i Kaspar Wimberley, i Sylvia Winkler.

L’artista Luis Guerra Miranda presentarà el seu treball en format de conferència el 24 d’octubre a les 19 hores.

 

Enllaços d’interès

Institucions:

Goethe-Institut Barcelona

Hangar

Kunststiftung Baden-Württemberg
Württembergischer Kunstverein
Ministerium für Wissenschaft, Forschung und Kunst Baden-Württemberg MWK

Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

 

Artistes:

Alán Carrasco

Diego Paonessa
Luis Guerra Miranda
Mario Santamaría

Stephan Köperl

Oskar Klinkhammer

Bea Stach

Susanne Kudielka & Kaspar Wemberley

Sylvia Winkler

 

logo_Hangar_20_0         Württembergischer Kunstverein   

MWK Logo_farbig_englisch  Logo-Goethe-Institut

Kunststingruf

 

Organitza Arts Santa Mònica

Produeix Arts Santa Mònica

Col·labora Goethe-Institut Barcelona i Hangar

Patrocinen Ministeri de Ciències, Investigació i Art del Land Baden-Württemberg i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya