Dilluns de poesia: Anna Montero

Recital poètic 03.12.2018 / 19h

Sala d'actes

Anna Montero. Presentació a càrrec de Maria Josep Escrivà.

Anna Montero Bosch va nàixer a Logronyo l’any 1954, de pares valencians. Quan tenia cinc anys, la família va tornar a València, on va estudiar a l’Alliance Française, rebent així una formació humanista i literària que marcaria la seua vida des del punt de vista cultural i professional. Es va llicenciar en Filologia francesa a la Universitat de València i més tard va ser professora de francès. Ha col·laborat en diverses revistes i diaris com ara Daina, Caràcters, Reduccions, Serra d’Or, El País…

Poemes seus figuren a diverses antologies i han estat traduïts a l’anglès, el francès, l’italià, l’alemany, el rus…
Maria Josep Escrivà (el Grau de Gandia, la Safor, 1968). És filòloga i poeta. Es dedica professionalment a l’edició i correcció de textos, des de l’editorial valenciana Edicions 96. És autora de cinc llibres de poesia, els últims dels quals són Flors a casa (Premi Jocs Florals de Barcelona 2007) i Serena barca (2016), llibre amb el qual ha obtingut el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians 2017. Gestiona el blog literari Passa la vida.

El cicle “Dilluns de poesia a l’Arts Santa Mònica” obre un espai públic per donar a conèixer al llarg de l'any les veus més remarcables de la poesia catalana i internacional a Barcelona. En cada sessió es presenta l'obra d'un poeta que llegeix personalment la seva obra i és presentat per un crític, estudiós o traductor de referència.

 

 

Annamontero-poster

 

http://www.lletrescatalanes.cat/es/ 

https://www.facebook.com/Lletres/ 

Organitza i produeix
Arts Santa Mònica i Institució de les Lletres Catalanes

Contributors