CultHunting WomenZ

Jornada de debat amb actuacions musicals i tallers sobre la dona jove i la cultura 11.10.2016

Claustre Max Cahner, Sala d’actes i Terrassa

 

CultHunting és una iniciativa amb 6 anys de vida, impulsada per l’agència de comunicació especialitzada en cultura aPortada i amb el suport de la Generalitat de Catalunya. CultHunting té per objectiu bastir ponts entre el món de la cultura (art, ciència, pensament) i el de l’empresa. En aquesta activitat del dimecres 11 d’octubre volem aprofundir en l’univers creatiu de la dona jove a Catalunya. Narratives, identitats, tendències socials i culturals, creacions i creativitat... I connectar aquest talent amb el món de l’empresa.

L’acte tindrà dues franges principals diferenciades:

  • Pel matí serà una jornada informativa adreçada a directius d’empresa i el món de l’educació. En aquesta franja hi haurà conferències, debats i taules rodones i breus actuacions/mostres a l’escenari central del claustre per part d’experts en la matèria i per part de les protagonistes, dones joves de la generació Z (principalment entre 18 i 25 anys).
  • A partir de la tarda deixarem els formalismes per començar un festival fet per i per a les dones de la Generació Z. Al Claustre hi haurà actuacions en directe, debats i tallers. La cantant trapp Ms. Nina, l’actriu i cantant Paula Jornet i la compositora electrònica Museless encapçalen el cartell artístic. També joves científiques i emprenedores ens explicaran la seva experiència . També hi haurà un taller de robòtica. La jornada acabarà amb una festa comiat a la terrassa.

 

Horaris:

Acreditacions: 9 a 9:30h // 15:30 a 16:00h

Horaris activitats:

Claustre: 9:30h a 14h

                 16h a 20h

Sala d´actes: 16h a 20h

Terrassa: 18h a 21h

Produeix

aPortada Comunicació (www.aportada.com)

 

Col·labora

www.dmentes.com

www.ellasdeciden.com

 

Patrocina

Amb el suport de l’ICEC, Departament de Cultura