A la gola del llop

Cia. Núria Mestres
Espectacle familiar 03-04.12.2016 / 12h

Espai Balcó

Es trenca la buidor de l’espai de paper arrugat amb unes petites ombres, de les quals apareixen històries breus que ens parlaran de la por.

El paper arrugat insinua i suggereix mons diferents i permet que cada espectador completi la definició del personatge a partir del seu imaginari singular, cosa que facilita que cadascú s’hi identifiqui a la seva manera i des de la seva singularitat individual.

Personatges comuns, ingenus i innocents s'aniran trobant amb tot d'altres personatges arquetípics procedents dels contes que tradicionalment identifiquem amb la por. Les històries, però, a mesura que avancin les històries, esdevindran divertides i alleugeridores, i en desmuntaran la presumpció
de l'efecte de la por, estrafent-la. La proposta ofereix diversos nivells de lectura i és adequada per a un públic familiar o bé per a escolars a partir de cinc anys.

Els personatges de paper, de paper opac o bé de papers transparents, es projecten en una diversitat de superfícies, la qual cosa crea nous espais escènics en dues dimensions. El personatge, relativament petit, canvia de dimensió gràcies a la seva ombra projectada a la pantalla, a la paret o bé al sostre.

Titelles de totes les mides sorgeixen de les mans de la manipuladora/actriu davant mateix del públic, esperonen la seva imaginació i prenen vida per tal de compondre un escenari ple d'històries, en què tant la manipuladora com els manipulats són protagonistes.

L'activitat està programada en el marc del festival IF Barcelona 2016.