5a Jornada de Mediació Artística

Les arts en el context social
Jornada amb ponència, taula rodona i presentació de projectes 19.07.2018 / 9:30h - 14.00 / 16h - 18h

Claustre Max Cahner

Jornada emmarcada en el treball de difusió que el CoNCA amb col·laboració de la Universitat de Barcelona està fent dels projectes de mediació artística desenvolupats en diferents àmbits artístics. Enguany es presentaran diferents propostes que treballen en realitats socials mitjançant tècniques corresponents a les arts plàstiques (pintura, escultura, murals, ...).

Partint de les experiències prèvies realitzades en els àmbits del circ i de la dansa, enguany es proposa una jornada per donar a conèixer els projectes que utilitzen tècniques pròpies de la arts visuals i plàstiques com a eina d’intervenció social.

La jornada es proposa presentar aquells projectes al quals poques vegades se’ls dona veu, però que són importants i incideixen de forma positiva tant en les persones o grups als que es dirigeixen com a la ciutadania en general.

Al llarg de la jornada es reflexionarà sobre la intervenció social amb tècniques artístiques i es alguns projectes representatius de la feina que estan realitzant diferents col·lectius en aquest àmbit de la mediació artística. A més, enguany es comptarà amb la participació del Sr. Boris Cyrulnik, un dels primers intel·lectuals francesos en encunyar el terme de resiliència.

conca        Logotip_UB

Organitza

Consell Nacional de la Cultura i de les Arts

Universitat de Barcelona

 

Produeix

Consell Nacional de la Cultura i de les Arts

 

Col·labora

Arts Santa Mònica