L’Arts Santa Mònica és un centre pluridisciplinari dedicat a impulsar la creació de la cultura catalana contemporània de qualitat, amb una especial atenció a la cultura digital que es fa a Catalunya. El seu objectiu és servir com a plataforma de difusió de la creativitat contemporània al nostre país, i es presenta al públic com un espai de reflexió per promoure el debat i generar idees sobre els diferents conceptes que envolten la creació artística i la seva relació amb el públic: creativitat, sensibilitat, innovació, coneixement, estètica... També els artistes i creadors internacionals tenen al centre l’espai expositiu on presentar les seves obres.

 

El centre serveix com a plataforma i altaveu del talent creatiu dels artistes, que troben a l’Arts Santa Mònica el lloc per desplegar tot el seu potencial.

 

Exposicions sobre disciplines com l’arquitectura, les arts escèniques, les arts visuals, la música, la literatura, el disseny, la gastronomia, etc., tenen cabuda al centre. A més, s’organitza un gran ventall d’activitats que, o bé estan relacionades amb les exposicions, bé són acollides en col·laboració amb altres centres artístics.

Direcció

Exposicions

Activitats

Administració

Comunicació

  • Telèfon oficines: 933 162 810

 

 

Col·laboradors